Salli kameran käyttöoikeus Edgessä

Kuinka ottaa käyttöön kameran ja mikrofonin käyttöoikeus Chromessa

Colin avatar
Tekijä: Colin
Päivitetty yli viikko sitten

Jos kamera ja mikrofoni ovat estettyjä Edgessä, voit kokeilla muutamia keinoja ottaa ne uudelleen käyttöön puhelua varten:

Varmista, että sinulla on käytössä Edge-versio 79+

Kuinka ottaa kamera ja mikrofoni käyttöön selaimessa

1. Valitse lukkokuvake, joka sijaitsee hakupalkin oikean puolen lähettyvillä.

2. Valitse pudotusvalikko kameran ja mikrofonin vierestä.

3. Vaihda kameran ja mikrofonin käyttöoikeus tilaan Salli.

4. Päivitä selaimen välilehti (CTRL + R).

Voit myös testata laitetta täällä varmistaaksesi, että kaikki toimii oikein.

Jos kamera ja mikrofoni ovat edelleen pois käytöstä, sinun on ehkä nollattava Edge-käyttöoikeudet.