Salli kameran käyttöoikeus Windows 10 -järjestelmässä

Mitä tehdä, jos kamera ja mikrofoni on estetty Windows 10 -järjestelmässä

Colin avatar
Tekijä: Colin
Päivitetty yli viikko sitten

Salli kameran ja mikrofonin käyttöoikeus asetuksissa:

1. Avaa Käynnistä-valikko näytön vasemmassa alakulmassa ja siirry Asetuksiin.

2. Avaa Tietosuoja-välilehti.

3. Vieritä alas kohteisiin Kamera ja Mikrofoni.

4. Varmista, että valinta Salli käyttöoikeus kameraan tällä laitteella on valittu .

5. Varmista, että valinta Salli sovellusten käyttöoikeus kameraan on valittu .

(Jos käytät yrityksen omistamaa laitetta, varmista, että käytössä ei ole kameran ja mikrofonin käyttöoikeuteen liittyviä järjestelmänhallinnallisia rajoituksia)

Sinulla voi olla Windows-päivitys saatavilla

1. Siirry Päivitys ja turvallisuus -välilehteen.

2. Valitse Tarkista päivitykset.

Tällä varmistetaan, että Windowsilla on uusin kameran ja mikrofonin tarvitsema ajuriohjelmisto toiminnassa haluamassasi selaimessa.

Sinun voi olla tarpeen valita toinen kameran ja mikrofonin syöte

Useimmissa Windows 10 -laitteilla on useita tuloja integroidulle kameralle ja mikrofonille, mutta oletuksena oleva tulo ei välttämättä ole oikea. Näin voit vaihtaa sen Chromen asetuksissa:

1. Avaa Asetukset oikean yläkulman valikossa.

2. Kirjoita hakupalkkiin Sivun asetukset.

3. Siirry Kamera- tai Mikrofoni-välilehteen.

4. Valitse pudotusvalikko ja vaihda valintojen välillä, kunnes löydät oikean tulon.

Jos käytät Lenovo-laitetta

1. Avaa Käynnistä-valikko ja etsi Lenovo Vantage.

2. Varmista, että kamera ja mikrofoni on valittu.

Voit selaimessa testata laitetta täällä varmistaaksesi, että kaikki toimii oikein. Käynnistä laite uudelleen, jos edelleen kohtaat ongelmia.

Voit myös lukea lisää täältä: Salli käyttöoikeus muille selaimille