Salli kameran käyttöoikeus MacOS-järjestelmässä

Mitä tehdä, jos kamera ja mikrofoni on estetty macOS-järjestelmässä

Colin avatar
Tekijä: Colin
Päivitetty yli viikko sitten

Jos saat ilmoituksen, että toinen sovellus käyttää kameraasi tai näet virheviestin "Meillä ei ole käyttöoikeutta kameraan ja mikrofoniin", tämä artikkeli voi auttaa sinua!

Kuinka ottaa kamera ja mikrofoni uudelleen käyttöön macOS-järjestelmässä

1. Avaa Järjestelmän asetukset.

2. Siirry kohtaan Turvallisuus ja tietosuoja.

3. Tietosuoja-välilehdessä varmista, että selaimelle on valittu käyttöoikeus sekä Kamera- että Mikrofoni-valinnoille.

4. Käynnistä selain uudelleen.

Voit selaimessa testata laitetta täällä varmistaaksesi, että kaikki toimii oikein. Poista valinta vain ääni ennen testin suorittamista.