Salli kameran käyttöoikeus Safarissa (mobiili/tabletti)

Kuinka sallia käyttöoikeus iOS-laitteen verkkokameralle ja mikrofonille

Colin avatar
Tekijä: Colin
Päivitetty yli viikko sitten

Puhelua varten iOS-laitteilla sinun on annettava käyttöoikeus verkkokameraan ja mikrofoniin. Oletusarvoisesti Safari pyytää sinulta käyttöoikeutta aina. Voit kuitenkin sallia käyttöoikeuden pysyvästi Safarin asetuksissa.

Sisäänkirjautuminen palveluntarjoajana, kun kamera on estetty:

1. Paina Salli sitä pyydettäessä:

2. Varmista, että et ole yksityisessä tilassa Safari 11+ -versiossa

3. Varmista, että iPadissa ei ole zoomaustoimintoa käytössä.

Sisäänkirjautuminen potilaana, jos kamera ja mikrofoni on estetty:

1. Avaa Verkkosivun asetukset kirjautumisnäytössä.

2. Varmista, että kamera ja mikrofoni on asetettu tilaan Salli:

3. Valitse Valmis ja päivitä välilehti ennen uutta kirjautumista.

Jos et vieläkään voi nähdä itseäsi videosyötössä, sinun on tarkistettava muutama asia seuraavassa järjestyksessä:

1. Käynnistä Safari-selainsovellus uudelleen.

2. Varmista, että kamera toimii FaceTimella.

3. Varmista, että kameraa ei ole millään lailla estetty ja että se on puhdas liasta ja tahroista.

iOS 13 ja uudemmissa versioissa voit myös valita kameran ja mikrofonin oletusarvoisen käyttöönoton potilaan helpompaa kirjautumista varten

1. Siirry laitteesi asetuksiin

2. Vieritä alas ja avaa Safari-välilehti.

3. Varmista, että kamera ja mikrofoni on asettu tilaan Salli.

4. Varmista, että Pyydä pöytätietokoneen sivua -valinta on pois päältä.

Voit myös testata laitetta täällä varmistaaksesi, että kaikki toimii oikein.