Yhteysongelma: puhelua ei voi aloittaa

Käytä esipuhelun testiä nähdäksesi, ketkä osallistujat tarvitsevat vianmääritystä

Colin avatar
Tekijä: Colin
Päivitetty yli viikko sitten

Doxy.me kokemuksesi onnistuu, kun kaikilla osallistujilla on hyvä Internet-yhteys ja ajan tasalla oleva tietokone. Puheluiden yhdistämisen yleisimmät ongelmat ovat vanhat laitteet tai ohjelmistot sekä heikko tai rajoitettu Internet-yhteys. Kaikkien osallistujien on suoritettava doxybot-esipuhelun testi ennen oikeaa puhelua varmistaakseen, että laite tukee puhelua. Tietokoneen välityksellä osallistuvat osallistujat voivat napsauttaa verkkoselainikkunan vasemmassa alakulmassa olevaa painiketta:

Mobiililaitetta käyttävien palveluntarjoajien on ensin avattava koontinäyttövalikko napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta, jossa on kolme vaakasuoraa viivaa. Painike on eri kohdassa potilaille, jotka ovat kirjautuneet palveluntarjoajan tilaan älypuhelimella tai tabletilla:

Jos kaikki osallistujat saavat OK-viestin doxybotilta, seuraava vaihe on Internet-yhteyksien testaus. Osallistujat voivat arvioida puhelun laatua tietokoneen ja Internetin nopeuden perusteella.

Tee parannuksia

Jos puhelun laatu on arvioitu heikoksi yhdelle tai useammalle osallistujalle, heidän on kokeiltava seuraavia vaiheita parantaakseen Internet-yhteyttä:

• Käytä uudempaa ja nopeampaa tietokonetta. Videon lähettäminen ja vastaanottaminen edellyttävät tietokoneelta paljon tehoa. Vanhojen tai hitaiden tietokoneiden on vaikeampi käsitellä videoita, ja se voi aiheuttaa katkonaisuutta.

• Sulje muut laitteet, jotka käyttävät samaa Wi-Fi-yhteyttä ja paljon kaistanleveyttä käyttävät ohjelmat (kuten Netflix/YouTube/Skype/FaceTime).

• Siirry lähemmäs Wi-Fi-reititintä ja vaihda 5 GHz:n taajuuteen. Se lisää laitteelle saatavilla olevan kaistanleveyden enimmäismäärää lyhyellä etäisyydellä.

• Yhdistä tietokone reitittimeen Ethernet-kaapelilla. Se tarjoaa vakaimman yhteyden.

• Varmista, että reitittimen edessä ei ole fyysistä estettä ja ettei se ole poissa näkyvistä. Pidä reititin avoimessa tilassa, jolloin signaali on voimakkaampi.