Viisi vinkkiä hyvään kokemukseen

Ehdotuksemme hyvään puheluun doxy.me-ohjelmistossa

Päivitetty yli viikko sitten

Katkonainen video voi olla turhauttava videopuhelun aikana. Tästä löydät kaikille puheluun osallistuville viisi vinkkiä, jotka voivat parantaa puhelun laatua:

1. Käynnistä tietokone uudelleen ennen puhelua. Muut sovellukset voivat käyttää tietokoneen tehoja tai niillä on pääsy kameraan tai mikrofoniin. Tietokoneen uudelleenkäynnistäminen varmistaa, että se on valmis videopuheluun.

2. Käytä nopeaa Internet-yhteyttä Ethernet-kaapelilla. Videopuhelun laatu muuttuu Internetin nopeuden myötä, joten mitä nopeampi yhteys, sitä parempilaatuinen videopuhelu.

3. Käytä uudempaa tietokonetta, jonka prosessoriteho on parempi. Videon lähettäminen ja vastaanottaminen edellyttää paljon tehoa tietokoneelta. Vanhojen tai hitaiden tietokoneiden on vaikeampi käsitellä videota, ja se voi aiheuttaa katkonaisuutta.

4. Käytä alhaista resoluutiota. Jos videon laatu on heikko, kokeile resoluution alentamista. LD- tai SD-laadun käyttäminen vie vähemmän kaistanleveyttä ja tietokoneen tehoa kuin HD-laatu tarkoittaen vähemmän katkonaisuutta puhelun aikana.

5. Käytä kuulokkeita. Yleensä tietokone poistaa automaattisesti kaiun tai akustisen kierron, joten et kuule itseäsi puhumassa. Mutta jos niin tapahtuu, sekä sinä että muut puheluun osallistujat, jotka käyttävät kuulokkeita, voivat ratkaista ongelman.

Nämä vinkit soveltuvat kaikille puheluun osallistuville.