Potilaan opas

Tämä opas auttaa sinut alkuun

Jacob Palmer avatar
Tekijä: Jacob Palmer
Päivitetty yli viikko sitten

Seuraavia helppoja vinkkejä noudattamalla doxy.me-ohjelmiston terveydenhuollon etäpalvelupuhelut sujuvat ongelmitta.

• Käynnistä laite uudelleen ennen puhelua.

• Käytä sisäänkirjautumisen jälkeen puhelutestiä tarkastaaksesi, että mikrofoni ja kamera toimivat.

• Käytä kuulokkeita parantamaan äänenlaatua.

• Käytä tehokasta Internet-yhteyttä.

Tämä kuva näyttää prosessin vaihe vaiheelta, kun kirjaudut sisään ensimmäiseen puheluun.

Five steps to make doxy.me check in easier and tips for a great call.

Voit napsauttaa kuvaa hiiren oikealla painikkeella ja ladata esitteen JPEG-muodossa. Tai voit napsauttaa tästä ja ladata sen PDF-versiona.