Potilaille
Kuinka kirjautua sisään potilaana

Täydellinen kirjautumisopas potilaille

E
Tekijä: Electric Admin
Päivitetty yli viikko sitten

Jotta voit tavata palveluntarjoajan doxy.me-ohjelmistossa, sinun on käytettävä Chrome-, Firefox- tai Safari-selainta. Verkkokamera ja mikrofoni ovat myös pakollisia.

Palveluntarjoaja on antanut sinulle mukautetun linkin tilaan. Se voi näyttää tältä: doxy.me/RoomName.

Kirjaudu sisään:

1. Kirjoita palveluntarjoajan tilan osoite verkkoselaimen osoitepalkkiin (kuten doxy.me/room-name).

2. Syötä nimesi ja napsauta Kirjaudu.

3. Olet nyt palveluntarjoajan odotustilassa. .Odota, että palveluntarjoaja aloittaa puhelun.

Kirjaudu käyttämällä Chromea

Kirjaudu käyttämällä Firefoxia

Kirjaudu käyttämällä Safaria