Vide-ongelma: potilas ei näe minua

Verkkokamera ei toimi, ei videota

Päivitetty yli viikko sitten

Potilas ei välttämättä näe sinua, mikä voi johtua useista syistä.

Ensiksi, suorita doxybot-esipuhelun testi laitteessa varmistaaksesi, että kamera on asetettu ja toiminnassa.

Jos kohtaat ongelmia, voit kokeilla seuraavia:

Päivitä selain

Toisinaan selain ei yhdistä kunnolla verkkokameraan. Käynnistä selain uudelleen uuden yhteyden luomiseksi.

Annoitko luvan käyttää verkkokameraa?

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran doxy.me-ohjelmistoon, selain pyytää lupaa käyttää verkkokameraa ja mikrofonia. Jos kielsit käyttöoikeuden, he eivät näe videotasi.

Käynnistä tietokone uudelleen

Toisinaan muut video-ohjelmat (kuten Skype tai FaceTime) voivat estää kameran käytön. Käynnistä tietokone uudelleen tai sulje kyseiset ohjelmat.

Onko oikea kamera valittu?

Jos tietokoneessa on useita verkkokameroita, väärä kamera voi olla valittu. Varmista, että käytät oikeaa verkkokameraa.

Onko sinulla verkkokamera?

Jos käytät tietokonetta, jossa ei ole verkkokameraa, se ei ole kytketty tai päällä, he eivät näe videotasi. Varmista, että sinulla on toimiva kamera.

Peittääkö jokin verkkokameran?

Joissain verkkokameroissa on yksityisyyssuoja. Jos tietokoneessasi on sellainen, varmista, että se ei peitä kameraa.

Tarkista virustorjunta, palomuuri ja vanhempien valvonnan asetukset

Jos tietokoneeseen on asennettu virustorjunta, palomuuri tai vanhemmille tarkoitettu valvontaohjelmisto, varmista, että doxy.me-ohjelmistolla on kameran käyttöoikeus ja lupa jakaa sitä.

Onko selain ajan tasalla?

Selaimessa on oltava uusin versio.

Selainten vaihtaminen

Jos nykyinen selain ei toimi, kokeile toisen selaimen käyttöä.

Mac-päivitys:

Mojave on käyttöjärjestelmä (kuten Windows), ja Safari on selain (kuten Chrome/Firefox jne.). Jos käytössä on Mac uusimmalla käyttöjärjestelmällä, salli Chromen/Firefoxin käyttöoikeus kameraan kohteessa Asetukset > Tietosuoja ja turvallisuus > Kamera/Mikrofoni.