Ohjeet
Kuinka verkkoselain päivitetään

Varmista, että käytät Chromen, Firefoxin tai Safarin uusinta versiota

Colin avatar
Tekijä: Colin
Päivitetty yli viikko sitten

Päivittämättömät selaimet voivat aiheuttaa paljon ongelmia, joten varmista, että selaimesi on päivitetty uusimpaan versioon. Päivitä selain käynnistämällä se tai tietokoneesi uudelleen (selain päivittyy yleensä automaattisesti, kun se avataan uudelleen).

Päivitä selain

Tästä löydät lisätietoja siitä, kuinka päivittää Chrome, Firefox ja Safari.

Jos käytät Chromebookia, katso tämä artikkeli.

Päivittämätön käyttöjärjestelmä

Toisinaan Internet-selaimet lakkaavat tukemasta käyttöjärjestelmän vanhoja versioita ja sinun on päivitettävä käyttöjärjestelmä.