Ohjeet
Kuinka käyttöjärjestelmä päivitetään

Selaimet vaativat usein päivitetyn käyttöjärjestelmän

Päivitetty yli viikko sitten

Toisinaan Internet-selaimet lakkaavat tukemasta käyttöjärjestelmän vanhempia versioita. Selaimen on oltava päivitetty doxy.me-ohjelmiston käyttämiseksi, joten sinun voi olla tarpeen päivittää laitteen käyttöjärjestelmä.

Muista, että sinun kannattaa varmistaa asia IT-alan asiantuntijan kanssa ennen päivityksen suorittamista, jotta päivitys täyttää järjestelmän vaatimukset.

Windows 7-, 8-, 8.1- ja 10 -käyttöjärjestelmien päivitys:

1. Avaa Windows-päivitys napsauttamalla vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistä-painiketta.

2. Napsauta Tarkista päivitykset -painiketta ja odota, kun Windows etsii tietokoneen uusimmat päivitykset.

macOSin päivitys:

1. Valitse Järjestelmän asetukset Apple-valikosta ja napsauta sitten Ohjelmiston päivitys tarkistaaksesi päivitykset.

2. Jos päivityksiä on saatavilla, napsauta Päivitä nyt asentaaksesi ne.

iPhonen tai iPadin päivitys:

1. Käynnistä laite ja yhdistä Internetiin Wi-Fillä.

2. Napsauta Asetukset > Yleinen > Ohjelmiston päivitys.

3. Napsauta Lataa ja asenna.

4. Päivitä heti napsauttamalla Asenna.

Android-laitteen päivitys:

1. Käynnistä laite ja yhdistä Internetiin Wi-Fillä.

2. Avaa Androidin asetukset.

3. Vieritä alas ja napsauta Järjestelmä.

4. Napsauta Tietoja puhelimesta/tabletista.

5. Napsauta Päivitä-valintaa.

Jos käytät Chromebookia, lue tämä artikkeli saadaksesi apua.