Yleiset ominaisuudet
Laitteen asetukset
Puhelun asetukset: tee muutoksia laitteeseen puhelun aikana

Vaihda kameran, mikrofonin, kaiuttimien tai videon laatua puhelun aikana

Bryan Zitzman avatar
Tekijä: Bryan Zitzman
Päivitetty yli viikko sitten

Toisinaan on tarpeen vaihtaa laitteen asetuksia puhelun aikana, erityisesti silloin, jos jokin ei toimi. Voit vaihtaa seuraavat asetukset:

• Valitse toinen kamera

• Valitse toinen mikrofoni

• Valitse toiset kaiuttimet

• Vaihda videon laatua

• Käynnistä puhelu uudelleen videon synkronoimiseksi

Vaihtaaksesi asetuksia puhelun aikana, napsauta Puhelun asetukset -rataskuvaketta.

The Call Settings icon

Puhelun asetukset -ikkuna avautuu ja voit tehdä muutoksia asetuksiin. Muutokset tallennetaan automaattisesti.