Kaikki kokoelmatPotilaille
En tiedä palveluntarjoajan tilalinkkiä

Kuinka päästä palveluntarjoajan odotustilaan

Päivitetty yli viikko sitten

Jos sinulla on tapaaminen palveluntarjoajan kanssa doxy.me-ohjelmistossa, hän on antanut sinulle ainutkertaisen linkin doxy.me-tilaan. Se voi näyttää tältä:

Tarkista käyntimuistutus tai kalenterikutsu palveluntarjoajan doxy.me-ohjelmiston URL-osoitteesta. Kun löydät sen, napsauta linkkiä kirjautuaksesi tilaan.

Jos et vieläkään löydä palveluntarjoajan doxy.me-tilalinkkiä, ota yhteyttä palveluntarjoajaan ja pyydä sitä häneltä.